Élhető környezet, tiszta szívvel

Ha szaknyelven kellene összefoglalni munkánk lényegét, az így hangzana:

"Legyen szó egy szőnyegpadlónál akár száraz extraktoros tisztításról, vagy forróvizes mélymosásról, vagy keménypadozatok fényességének visszaadásáról gyémánt csiszolókoronggal, ezeket a feladatokat egyforma hatékonysággal el tudjuk végezni, a cél a takarítandó terület ápolása, esztétikus állapotának megőrzése."

De, tudjuk, ezt rajtunk kívül nem sokan értenék. Ezért inkább úgy határoztuk meg tevékenységünket:

Mi vagyunk az a cég, amely olyan élhető, rendezett környezetet teremt ügyfelei számára,
ahol a napi munkáról nem vonja el a figyelmet a takarítás, az épületüzemeltetés vagy a karbantartás.

Hogy ez a gyakorlatban is működő modell lehessen, arra tizenhárom éves szakmai tapasztalatunk és magas elvárású, stabil ügyfélkörünk biztosít garanciát. Szolgáltatási palettánk fókuszában az irodaházak és ipari üzemek takarítása áll, emellett portfóliónk részét képezik a kertészet és parkfenntartás, a járműtakarítás, az épületüzemeltetés valamint a kivitelezési munkák.

Előnyök, amelyeket a DiG Hungary nyújt:

  • stabil alkalmazotti, alvállalkozói gárda
  • munkatársaink magas szinten képzettek, elkötelezettek. Nálunk elenyésző a fluktuáció, kollégáink többsége szinte a kezdetek óta csapattag, ezért megbízhatóbbak, kiszámíthatóbbak vagyunk versenytársainknál.
  • a ránk bízott munkát gyorsan, a helyzethez, megbízónk életritmusához leginkább alkalmazkodva valósítjuk meg. A legnagyobb kihívást jelentő feladatokra is 2-6 óra között mozgósítani tudjuk kollégáinkat.
  • nálunk a megbízó választja ki, mely szolgáltatásokra van szüksége. Szolgáltatási palettánkból az Ön igényei szerint állíthatja össze csomagját.
  • a ránk bízott munkát nem tartjuk rangon alulinak, csak a munkavégzésünk színvonalát illetően vagyunk nagyon igényesek.

Ön még nem az ügyfelünk? Kérje ajánlatunkat most!